Tarieven

Fotobusinessbuddy

Een 1 op 1 gesprek met jou over je fotografie bedrijf en hoe je daar meer uit kunt halen. Mail me voor meer informatie!
[testimonial picture=”http://www.mondayphotographer.com/wp-content/uploads/2012-08-07_003.jpg” name=”Sanne van de Berg” role=”Pet Portrait” align=”featured”] “Esther heeft me tijdens het gesprek heel veel adviezen gegeven, die echt gericht waren op mijn specifieke situatie, en ik heb er daarom dan ook ontzettend veel aan gehad! Sinds het gesprek heb ik besloten om voor één van mijn drie specialisaties, dierfotografie, een aparte tak binnen mijn bedrijf te maken, compleet met een aparte website, en dat loopt al best lekker! Ook binnen mijn andere specialisaties, portret- en bruidsfotografie, merk ik veel verschil nadat ik de adviezen van Esther in de praktijk ben gaan uitvoeren, en ik heb het momenteel heerlijk druk!”
[/testimonial] En ik fotografeer zelf ook nog! Zie hieronder hoe en waar je me kunt boeken als fotografe.

StrandSessies en CitySessies

Strandsessies of CitySessies zijn zeer geschikt voor families of gezinnen met kinderen of stellen, of gewoon solo als je een mooie profielfoto van jezelf wilt. We zijn heerlijk buiten dus dit helpt vaak om iedereen helemaal ontspannen op de foto te krijgen. Wellicht laat ik je/jullie een beetje poseren hier en daar bij mooie achtergronden of grappige dingen, maar ik let vooral op spontaniteit en echtheid in mijn ‘modellen’.
Boek me makkelijk en snel vanaf €160,- via CitySessies.nl.

Trouwen

Voor Trouwfotografie werk ik sinds januari 2010 samen met Marco Reeuwijk onder de naam 2Rings Trouwfotografie. Bekijk meer trouwfoto’s op de 2Rings Trouwfotografie website. Voor vragen over beschikbaarheid en tarieven kun je contact opnemen met mij of Marco Reeuwijk (bellen kan ook altijd op 06-18296825.
Bij de Trouwfotografie bieden wij ook de FeestStudio, originele fotografie op je Feest! Check alle informatie en foto’s op de site.

>