Waarom het zo stil is hier & fijne kerstdagen

By Esther | persoonlijk

Het is stil hier geweest. Dat komt o.a. omdat ik bezig ben met iets geheel nieuws voor mij, namelijk software ontwikkelen. Software as a service zelfs. Dat is software op een website die je kunt gebruiken in abonnementsvorm, denk aan evernote/dropbox/showit websites/etc. Erg cool om dit te leren en te doen, en ook heel moeilijk. Zo vaak zit je in onzekerheid, doe ik het wel goed? Wat is de volgende stap? En door die onzekerheid kan ik de volgende stap ellenlang uitstellen, en me daar dan weer k*t over voelen. Klinkt bekend? Heel menselijk schijnt ;-).

Anyhow, ik leer gelukkig samen in een community waar ik veel aan heb, en we motiveren elkaar door de diepe dalen heen en we vieren samen als we weer eens een milestone bereikt hebben. Een van de quotes die we delen zie je in de foto hierboven met Mare. Enjoy!

Daarnaast ben ik ook nog bezig met Andrea’s website. Dus daar komt ook zeker nog een vervolg op. Stay tuned! En laat mij ook weten waar jullie mee bezig zijn, leuk!

Waarschijnlijk geen updates meer voor de kerst, dus bij deze wil ik jullie meteen feestelijke, liefdevolle dagen toewensen. Voel je je op enig moment gestresst, niet lekker in je vel of wat dan ook? (kan heel goed door alle drukte in deze dagen) Probeer dan even stil te staan bij dat gevoel, waar zit het in je lijf? En bedenk dan één dingetje wat je kan helpen om meer van het moment te genieten. Misschien is dat wel even een ommetje maken buiten, of even een boekje lezen, of …. You name it. Vaak is dat dingetje goed te realiseren en ben je daarna rustiger en ontspannen om te genieten van de rest van de tijd. Ik hoop het zelf ook toe te passen, vergeet het veel te vaak ;-). Enjoy!!

About the Author

Personal Brand Fotograaf voor ondernemers die online zichtbaar zijn - opperhoofd ShootZilla - trouw- en portretfotograaf bij All my lovin'. Een hoop rollen, maar veel belangrijker is dat ik positief in het leven sta en in ben voor mooie samenwerkingen waar de wereld mooier van wordt. Ik spreek jou hopelijk snel!

>