Rode poon van Zeeliefhebbers

By Esther | Food

Wij hebben sinds een tijdje een e-mail relatie met Zeeliefhebbers. Ze mailen ons dat er vis gaat worden gevangen en vervolgens mogen we aangeven of we daar een maaltje van willen kopen. Na twee weken kunnen we dat dan ophalen op het afgiftepunt (voor ons in Den Haag). Het is extra leuk omdat er een fotograaf meegaat die het vissen vastlegt, je krijgt bij de vis dan ook mooie foto’s van de vissers, de boot en de visomstandigheden. Ja dat vind ik dus een erg leuk initiatief!

Dit keer was er rode poon gevangen. 8 prachtige rode ponen lagen te wachten op de visite (nog zo’n voordeel, je weet altijd ruim van te voren wanneer je wat vrienden moet uitnodigen). Ik heb snel nog een foto gemaakt van een paar van die jongens. Helaas lukte dat niet meer toen ze bereid waren, dat zag er ook super uit in de ovenschaal met allemaal lekkere kruiden en tomaten erbij. Maar ja, opeten gaat voor!

edit-2591

About the Author

Personal Brand Fotograaf voor ondernemers die online zichtbaar zijn - opperhoofd ShootZilla - trouw- en portretfotograaf bij All my lovin'. Een hoop rollen, maar veel belangrijker is dat ik positief in het leven sta en in ben voor mooie samenwerkingen waar de wereld mooier van wordt. Ik spreek jou hopelijk snel!

 • Ik krijg er inderdaad honger van door naar deze foto te kijken. Een geweldig initiatief en knappe foto! Ik ben zeker dat het goed gesmaakt heeft šŸ™‚

 • Willem schreef:

  Hoi Esther. We hopen dat Hugo het voor elkaar krijgt in Enschede te gaan leveren. Ik heb Enschede enorm gepromoot dus we moeten nu wel voldoende inschrijvingen hebben. Vis ziet er echt supervers uit!!!
  Ik fotografeer als hobby en heb net een mooie flitser gekocht (580EX II). Heb je nog tips hoe te flitsen voor gerechten van onze nieuwe kookclub?

 • Esther schreef:

  @Nathalie absoluut en dank je!

  @Willem dat zal vast wel een keer lukken toch, Enschede is toch een culinaire stad (m’n kookgrage schoonouders wonen er ook!).

  Leuk dat je ook fotografeert! Ik heb zeker veel tips. Voor het flitsen kan ik je twee sites aanbevelen.
  Indirect licht creĆ«ren met de flitser op je camera via Neil z’n site
  Indirect licht creƫren met de flitser los van je camera via de strobist site

  En voor Food Photography zijn er ook nog talloze websites, eentje hier nog: Foodbloggers unite

  Succes! En ik ben natuurlijk benieuwd naar je resultaten!

 • Sytske schreef:

  Prachtige foto en wat een geweldig initiatief.
  Waar wordt in Den Haag de vis afgeleverd?

 • lizet schreef:

  oehh, erg mooie foto! fijne kleuren & diepte.

 • >