Ik en de wereld

By Esther | persoonlijk

Toen: Vanmorgen bracht ik Mare naar school met de bakfiets. Ze zat lekker te kletsen over het feestje waar ze zaterdag was geweest. ‘Ik kende alle kinderen en er waren er nog 2 die ik kende’ zei ze op een gegeven moment. Dus ik ging namen raden, maar die waren het allemaal niet. Triomfantelijk zei ze ‘ik kende ook nog ík en de wereld!’. Ik vond het erg mooi en diep klinken en vroeg me af waar ze dat nu weer vandaan had.

Nu: Ik eet net m’n thuiswerk boterhammen op en in een impuls pak ik m’n boek erbij (het schaduweffect van o.a. Deepak Chopra) en ga verder met lezen waar ik was. Ineens lees ik ‘Als je jezelf ervaart als je bron en tegelijkertijd als je wereld, ben je heel geworden.’, en dan denk ik dus meteen aan die ochtend en dat ik dat nu 2 keer op een dag hoor. Sommige mensen zeggen dan, het universum wil je iets vertellen. Nou ik ben benieuwd. Als ik weet wat het is laat ik het jullie weten ;-).

Fotootje van m’n 2 schatten tijdens kraambezoekje paar weken terug.

About the Author

Personal Brand Fotograaf voor ondernemers die online zichtbaar zijn - opperhoofd ShootZilla - trouw- en portretfotograaf bij All my lovin'. Een hoop rollen, maar veel belangrijker is dat ik positief in het leven sta en in ben voor mooie samenwerkingen waar de wereld mooier van wordt. Ik spreek jou hopelijk snel!

 • eedebee schreef:

  [New Post] Ik en de wereld – via #twitoaster http://www.mondayphotographer.com/persoo

 • Karen schreef:

  mooi!

  En nog wat extra tekst omdat anders mijn comment te kort is 🙂 Haha.

 • atithi schreef:

  Mooi … geluk van de wereld:)

 • >