Over mij

Over Esther de Boer

Esther de Boer aan het werk - door Marco ReeuwijkEsther de Boer aan het werk - door Marco ReeuwijkEsther de Boer aan het werk - door Marco Reeuwijk

Wie is mondayphotographer eigenlijk?

Mondayphotographer is Esther de Boer, moeder van 2 beauties en getrouwd met JG. Ik heb sinds 1 april 2009 mijn andere hobby, senior productmanager bij T-Mobile, aan de wilgen gehangen en ben nu fulltime aan het fotograferen en ondernemen.

Mijn eerste 3 jaar als fotograaf en ondernemer zitten er ondertussen op. Gedurende het eerste jaar heb ik veel gefotografeerd, eigenlijk alles wat voorbij kwam, om er achter te komen waar ik het meeste plezier aan beleefde. Dat bleken toch wel de mensen te zijn en zo specialiseerde ik me steeds meer in relaxte portretfoto sessies op het strand. Ook bruiloften vond ik gaaf, maar ik besloot al snel dat ik in mijn eentje niet genoeg vrijheid had om die beelden te maken die ik voor ogen had. Gelukkig kwam ik Marco tegen en sinds begin 2010 fotograferen wij élke bruiloft samen onder de naam 2Rings Trouwfotografie.

Momenteel ben ik druk met het opstarten van een derde bedrijf. Samen met Marco en nog 2 vennoten Lode en Carsten zijn we begonnen met CitySessies en even later ook EventSessies. Het relaxte karakter van de strandsessies over heel Nederland verspreiden want gave herinneringen in de vorm van mooie foto’s moeten wat ons betreft bereikbaar zijn voor iedereen! Supergaaf om te doen, en daar gaat nu behoorlijk wat tijd inzitten. Mijn eigen StrandSessies kun je nu dus als CitySessie boeken.

Naast Trouwfotografie en CitySessies ben ik hier actief als blogger. Ik ben van mening dat er voor elke fotograaf werk genoeg is en dat iedereen zijn eigen klantenkring kan vinden. Ik zie ook vaak unieke talenten in mensen en vind het super om ze daarop te wijzen om ze ook richting te geven in hun werk. Op deze website blog ik daarom over marketing en branding tips en kun je me ook boeken voor een 1 op 1 gesprek waarin ik me verdiep in jouw bedrijf en je wat gerichter kan helpen om een richting te kiezen of je bedrijf te optimaliseren.

Ik ben zelf een heerlijke lifehacker. Als ik bepaalde zaken in mijn leven zo kan inrichten dat het minder tijd kost dan zal ik dat zeker doen. Dit soort adviezen krijg je dan ook altijd erbij ;-). Tijd is kostbaar en ik wil mijn tijd zo veel mogelijk besteden aan de zaken die voor mij belangrijk zijn en waar ik plezier uit haal. En dat gun ik iedereen! Wil je alvast een voorproefje van mijn lifehacking tools, mijn leeslijst en nog meer handige links dan neem je een kijkje op mijn tools pagina.

Wat een rare naam, mondayphotographer…

Ja. Maar ik hoop dat ie daardoor iets beter blijft hangen 😉 Natuurlijk staat het ook nog ergens voor; in eerste instantie wilde ik alleen op maandag gaan fotograferen, maar dat was al snel niet genoeg. De naam wilde ik toch houden. De maandag is voor mij ook het symbool voor een nieuw begin, een frisse start van de week, met zin aan het werk, leuke dingen doen etc. Omdat ik nu na 3 jaar wat meer de focus leg op bloggen hier en ondernemen is de naam niet heel dekkend meer. Wellicht dat ik deze dus in de toekomst nog wel ga veranderen. Tips? Mail me gerust!

Hoe kan ik Esther de Boer bereiken?

Je kunt altijd een gezellige reactie achterlaten op mijn blog of een mail sturen. Voor urgentere zaken of vragen is het handiger me te bellen. Mijn mobiele nummer is 06-24096967. Wie weet, tot snel!
Voor een leuke StrandSessie of CitySessie kun je me ook heel makkelijk boeken via de CitySessies website. Klik op de banner hieronder en je komt direct op mijn persoonlijke pagina daar.

Mondayphotographer in de Media

Nuttige info

Giro: 4828322
KvK: 27340824
BTW nummer: NL145753967B02

Esther de Boer aan het werk - door Marco ReeuwijkEsther de Boer aan het werk - door Marco ReeuwijkEsther de Boer aan het werk - door Marco Reeuwijk

Foto’s op deze pagina zijn gemaakt door Marco Reeuwijk!
[optin align=”center”] Blijf op de hoogte van alle marketing tips en meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief.

[/optin]
>