Familiefotograaf: strandsessie met Sarah en haar broers

By Esther | Strandsessies

Wederom een gave strandsessie, dit keer met Sarah en haar 2 broers en niet te vergeten een supermooie rode Triumph. Sarah reed hem zonder problemen het strand op en zo konden we ook nog wat felrood aan de foto’s toevoegen. De foto’s waren een kado voor moeder en ik heb al gehoord dat die ze erg mooi vond, helemaal goed!

Mag ik jullie er gelijk aan herinneren dat moederdag er aankomt, tijd voor nieuwe foto’s aan de muur! En het weer kan niet beter voor een strandsessie, dus klim in de telefoon en bel/mail/twitter me! Gegevens op de contact pagina.

edit-10176

edit-10095

edit-10097-2

edit-10076

edit-10121

edit-10016

edit-10008bwlab-bmg

edit-10151

About the Author

Personal Brand Fotograaf voor ondernemers die online zichtbaar zijn - opperhoofd ShootZilla - trouw- en portretfotograaf bij All my lovin'. Een hoop rollen, maar veel belangrijker is dat ik positief in het leven sta en in ben voor mooie samenwerkingen waar de wereld mooier van wordt. Ik spreek jou hopelijk snel!

 • lizet schreef:

  supergafe serie weer!!!
  oooh ik wou dat ik wat dichter bij het strand woonde… haha!
  heerlijk die blauwe lucht 😀

 • jasper Van Tilburgh schreef:

  Esther, ‘niet voor het één of het ander’ zoals we hier zeggen maar deze serie slaat de foto’s om de oren!
  Je hebt deze mensen als fotograaf duidelijk binnen je choreografie weten te veroveren wat als fotograaf een extra dimensie geeft. Ik sta versteld, hiervan wil ik meer zien!

 • Prachtige reeks Esther! Er zitten echt wel pareltjes tussen! Het triplet met Sarah in het midden is subliem!

 • Karen Leijzer schreef:

  ziet er goed uit, toffe compo’s!

 • >