Coach’n Shoot – ontdek jezelf fotoshoot

By Esther | Strandsessies

advertentie-drift_website

Dit noemen wij een fantastisch kadootje voor jezelf. 2 Spiegels die je een mooie dag gaan bezorgen.

Wat is het?
Een coachingsgesprek met wandel- en intuitief coach Maaike Gouka van ‘Coffee and Coaching’ en daarna een korte fotoshoot aan het strand met Mondayphotographer Esther de Boer.

Gaan er nu allemaal flitsen door je hoofd? Ik zal er eens een aantal benoemen:
“niks voor mij zo’n coach”
“ik hoef geen foto van mezelf, dat is alleen voor ijdele mensen”
“naar een coach ga je alleen als er echt iets mis is met je”
“ik ben niet knap genoeg voor een fotoshoot”
“er is geen speciale reden voor een fotoshoot nu van mij”
“wat moet ik in hemelsnaam bespreken met een coach?”

Herken je je soms vaag in zo’n flits? Dat is heel normaal. Iedereen heeft wel van die gedachtes door z’n hoofd dwarrelen. Het wrange is dat je je soms helemaal niet realiseert dat ze er zijn, en nog erger… dat ze je tegenhouden in het doen van dingen. Deze en andere zaken kan een coach bij jou aan het licht brengen, je zogezegd een spiegel voorhouden. Maar natuurlijk kun je het gesprek ook helemaal inrichten naar eigen wens. Bijvoorbeeld omdat je ergens tegenaan loopt op het werk, in je relatie of wat dan ook.

De fotoshoot, spiegel nummer 2, volgt op het gesprek. Hierbij maken we gebruik van de mooie omgeving van het strand van Scheveningen én natuurlijk van de inzichten die je hebt gehad tijdens het coach gesprek. We merken dat mensen na zo’n goed gesprek met nieuwe inzichten ook gaan stralen en dat zie je op de foto’s! Deze foto’s zijn echt een fysieke herinnering aan dit kadootje voor jezelf. Kun je eindelijk eens je hyves/linkedin/facebook profiel professionaliseren met een mooie foto!

Interesse gewekt? Bel (Esther 06-24096967 of Maaike 06-42150722) of mail me voor meer informatie of een afspraak.
Tarieven van Coach’n Shoots vind je op de tarieven pagina.

logo-coffee-and-coaching

About the Author

Personal Brand Fotograaf voor ondernemers die online zichtbaar zijn - opperhoofd ShootZilla - trouw- en portretfotograaf bij All my lovin'. Een hoop rollen, maar veel belangrijker is dat ik positief in het leven sta en in ben voor mooie samenwerkingen waar de wereld mooier van wordt. Ik spreek jou hopelijk snel!

  • […] was een superkoude dag dat Mariska de Coach’n Shoot had gepland. M’n vingertopjes vroren er bijna af, maar gelukkig was het resultaat weer goed. […]

  • >