Taarten en cupcakes van Zaligzoet op de foto

By Esther | Food

Afgelopen vrijdag had ik met ZaligZoet afgesproken, dit is de nickname van Nanette op twitter. Zij maakt de meest fantastische taarten en cupcakes en ook koekjes en twittert daar o.a. over. Het was gelijk een gecombineerde afspraak want de uitgeefster van Nanette was er ook. Zij gaan namelijk een boek uitgeven hoe je zelf eenvoudig (!!) ook zulke fantastische creaties kunt maken. Echt superleuk, we hebben het uitgebreid over het boek (naam wordt Sugar Sweet Secrets) gehad en ik kan me echt voorstellen dat dat een succes wordt. Met alle insider tips van Nanette erin kun je straks super easy ook zulke creaties maken. Oh ja, en guess wie de foto’s gaat maken die in het boek komen? Jawel!! Helemaal leuk, ik zit de komende tijd met m’n lenzen in de cupcakes, wie kan dat nou zeggen?

_MG_2780

_MG_2786

edit-3775-2

edit-2756

About the Author

Personal Brand Fotograaf voor ondernemers die online zichtbaar zijn - opperhoofd ShootZilla - trouw- en portretfotograaf bij All my lovin'. Een hoop rollen, maar veel belangrijker is dat ik positief in het leven sta en in ben voor mooie samenwerkingen waar de wereld mooier van wordt. Ik spreek jou hopelijk snel!

 • Zjack schreef:

  sprakeloos mooi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Marcel schreef:

  Esther, ik had ze als “man van” uiteraard al gezien, maar bij deze dan mijn complimenten voor de fraaie plaatjes. Ik heb er alle vertrouwen in dat het boek er straks spetterend uit gaat zien!

 • Maaike schreef:

  De taartjes en cupcakes zien er al fantastisch en lekker uit, maar door jouw shoots spetteren ze helemaal!!!
  Krijg er helemaal zin in!!
  Liefs, Maaike

 • Jolande schreef:

  Waanzinnig mooi en zeer uitnodigend lekker! Ik kijk uit naar jullie prachtige boek vol lekkers!

 • Laura schreef:

  Wat ziet dat er heerlijk uit zeg!! Vooral die eerste vind ik echt super gaaf, de kleuren zijn echt fantastisch. Wel een kritisch noot: Bij de 3e vind ik de scherpte niet zo lekker liggen.. en bij 2 de afwerking niet zo netjes (zie hoekje).

 • lizet schreef:

  ah superleukkk!! ziet er heeeerlijk uit en die laatste foto is m’n favoriet <3

 • Sandra A. schreef:

  Wat een superleuke klus! Ben gek op cupcakes, deze foto’s doen het water in mijn mond lopen. Wil het boek nu al hebben!

 • >