Marieke in de Wie-ben-ik portretsessie

By Esther | portretfoto

Alweer een tijd geleden deed ik een pilot voor een portretsessie met een twist. (De pilot was aangekondigd in de nieuwsbrief, meld je aan om voortaan ook als eerste dit soort nieuwtjes te horen.) Deelnemers vullen eerst een vragenlijst in en gaan vervolgens de antwoorden op deze vragen verwerken in fotografie. Nou ja, dat laatste doen we dan samen ;-). Het zijn vragen die je laten nadenken over je verschillende rollen/ identiteiten die je hebt in je leven en het zijn vragen die je hopelijk ook prikkelen om onder woorden te brengen waar je blij van wordt.
Marieke van Dam was de eerste pilot deelneemster. In het dagelijks leven heeft ze een coachingpraktijk waar ze mensen op speelse wijze in beweging brengt, Bureau Play. Deze Wie-ben-ik sessie was dan ook een kolfje naar haar hand.
We hebben keihard gewerkt met als resultaat een hele gave serie portretten. De serie is ook verwerkt tot wallpaper zodat je naar behoefte jezelf kunt herinneren dat jij meer bent dan één van de rollen die je hebt.

About the Author

Personal Brand Fotograaf voor ondernemers die online zichtbaar zijn - opperhoofd ShootZilla - trouw- en portretfotograaf bij All my lovin'. Een hoop rollen, maar veel belangrijker is dat ik positief in het leven sta en in ben voor mooie samenwerkingen waar de wereld mooier van wordt. Ik spreek jou hopelijk snel!

 • Anne-Lies schreef:

  Die rode zou je zou kunnen uitvergroten en dan op een groot gebouw moetenkunnen plaatsen in het centrum van een stad. Ik denk dat de boel op zijn kop zou staan. Prachtige foto.

  Groet van Anne-Lies
  twitter@zijvanbloei

 • Marieke van Dam schreef:

  Wow, wat ben ik nog steeds ontzettend blij met deze foto’s! Die rode is mijn absolute favoriet. Zo’n mooie foto is er nog nooit van mij gemaakt. Het was bovendien ook erg leuk om te doen. De voorpret bij het invullen van de vragenlijst, de verkleedpartij en creatieve ideeën van Esther tijdens de shoot, en het nagenieten van de prachtige foto’s!

 • >