Zwangere strandsessie

By Esther | Kinderen

Mijn vriendin wilde wel wat leuke zwangerschapsfoto’s maar het liefst wel buiten gemaakt. Ik stelde voor om dan maar gelijk de familie mee te nemen, dan maak je daar ook wat gezellige foto’s van. Dat was het plan. De dag voor de fotosessie sms’te ze nog wat ze mee moest nemen, een schep en een bal voor de kinderen? Dus ik sms’te terug, neem gelijk maar 3 ballen mee ;-). De foto met de zwangere buiken heeft uiteindelijk de voorkant van het geboortekaartje gehaald. Superleuk!

About the Author

Personal Brand Fotograaf voor ondernemers die online zichtbaar zijn - opperhoofd ShootZilla - trouw- en portretfotograaf bij All my lovin'. Een hoop rollen, maar veel belangrijker is dat ik positief in het leven sta en in ben voor mooie samenwerkingen waar de wereld mooier van wordt. Ik spreek jou hopelijk snel!

  • Edith schreef:

    Super! Als ik de foto’s zie, moet ik meteen weer lachen. Wat een relaxte en leuke fotoshoot. Zo wil iedereen wel op de foto. Met Eedebee weet je een ding zeker, de foto’s zijn niet standaard, heel spontaan en altijd gelukt!

  • atithi schreef:

    super shoots…like the photos 🙂

  • >