Strandsessie met kids in een storm

By Esther | Kinderen

Ja dat is natuurlijk vragen om moeilijke gezichtjes… in een storm gaan foto’s maken op het strand 😉 Maar Sandra wilde de sessie toch niet verzetten. Het was namelijk de dag dat het tussen haar en Kevin allemaal begon, 10 jaar geleden! En nu stonden ze daar met 2 superlieve kids, Jente en Julie. Helemaal gaaf en bijzonder dus. We zijn na een hele kleine wandeling lekker naar binnen gegaan en hebben daar ook nog wat minder verwaaide foto’s kunnen maken.
About the Author

Personal Brand Fotograaf voor ondernemers die online zichtbaar zijn - opperhoofd ShootZilla - trouw- en portretfotograaf bij All my lovin'. Een hoop rollen, maar veel belangrijker is dat ik positief in het leven sta en in ben voor mooie samenwerkingen waar de wereld mooier van wordt. Ik spreek jou hopelijk snel!

  • Sandra Dijkers schreef:

    Dit zijn wij!! Ik ben erg blij met het resultaat en kan bijna niet kiezen welke ik zal uitvergroten, dus dan maar meerdere, ha ha.
    Het was een zeer ontspannen sessie en daarmee ook erg leuk voor de kinderen. De presentatie van de uiteindelijke foto’s middels een slideshow met muziekje eronder vond ik ook sfeerverhogend. En Esther is erg flexibel met bewerkingsvragen en je krijgt ook gewoon de hele set tot je beschikking. Allemaal leuk! Zeker een absolute aanrader!

  • Danielle schreef:

    Ik ben nu voor het eerst op je website en was al gelijk gecharmeerd van de introfoto! En op je blog staan ook echt prachtige foto’s! Complimenten!

  • >