Eindelijk weer een blog!

By Esther | Huwelijk

Zo het was echt weer tijd voor een blog dus gelukkig staan er nu weer nieuwe foto’s op van Patricia en Olaf. De afgelopen tijd was hectisch! De samenwerking met Marco Reeuwijk voor Trouwfotografie heeft z’n vruchten afgeworpen. De hele zomer zijn we lekker druk geweest met huwelijken en FeestStudio’s. Zelfs zo druk dat ik de afgelopen tijd niets anders kon doen dan foto’s optimaliseren, albums maken, dvd’s branden en opleveren. Een hele goede ontwikkeling waar we superblij mee zijn en we zijn dan ook druk bezig om alles verder te professionaliseren zodat we het volgend jaar nóg beter kunnen doen.
De afgelopen tijd daardoor ook weinig strandsessies gedaan, maar wel een paar en zeker ook een paar die ik kan bloggen dus die zal ik de komende week nog wel live zetten. En November lijkt ook een hele geschikte maand te worden voor strandsessies want er zijn er alweer een aantal gepland.

Ander leuk nieuws is dat het boek ‘Sugar Sweet Secrets’ van Nanette aka @zaligzoet is uitgekomen! Een supermooi boek dat nu in de winkels ligt… hier zal ik ook nog wel een blog aan wijden met nog wat foto’s die niet gepubliceerd zijn bijvoorbeeld.

Heerlijk om eindelijk eens mijn eigen blog en website wat aandacht te kunnen geven. Ik zal zeker ook het design van deze site gaan aanpakken, zodat de linkjes onderin in de footer beter leesbaar worden. Dank aan allen die hier een opmerking over gemaakt hebben ;-).

Gegroet voor nu, en ik sluit af met een handje vol happy couples van 2010. De langere blogs van hun bruiloften zijn allemaal te zien op de 2Rings website!

About the Author

Personal Brand Fotograaf voor ondernemers die online zichtbaar zijn - opperhoofd ShootZilla - trouw- en portretfotograaf bij All my lovin'. Een hoop rollen, maar veel belangrijker is dat ik positief in het leven sta en in ben voor mooie samenwerkingen waar de wereld mooier van wordt. Ik spreek jou hopelijk snel!

>