2 Rings Bruidsfotografie

By Esther | Huwelijk

Al een hele tijd geen trouwfoto’s meer laten zien op deze site, dat heeft natuurlijk een reden. Dit jaar ben ik een samenwerking aangegaan met Marco Reeuwijk op het gebied van bruidsfotografie. We merkten dat je in je eentje toch nooit àlle momenten kan pakken die wij wel wilden pakken. En het is vrij lastig om jezelf in tweeën te splitsen dus mis je altijd wat voorbereidingen als de bruid en bruidegom op 2 locaties zijn voordat ze elkaar voor het eerst zien.

Marco ontmoette ik vorig jaar voor het eerst tijdens een strandsessie (via twitter) en sindsdien leerden we elkaar steeds beter kennen. We merkten dat we elkaar zowel met camera in de hand als op zakelijk gebied erg aanvulden. Na een paar proefbruiloften waren we het eens, wij zijn samen een super trouwfotografen duo! 😉

Na een oproepje in Twitterland was de naam voor onze samenwerking geboren: 2 Rings en sindsdien doen we maandelijks bruiloften samen en maken we kleine stapjes in onze website en huisstijl en verdere professionalisering. Ons mooie logo is nu officieel af en daar zijn we erg trots op. Maartje Schuurmans tekende voor het design, echt een professional op het gebied van logo ontwerp en huisstijl.

Al met al is het super om een fotografie partner te hebben, ik leer veel van Marco en daar word ik weer blij van! Thanks partner!

Op onze 2 Rings facebook fanpage kun je wat foto’s van ons zien die Jamy Vodegel van ons gemaakt heeft (ook een collega trouwfotograaf btw). En natuurlijk kun je daar gelijk onze fan worden! 😉
Op de 2 Rings bruidsfotografie website staan foto’s van recente huwelijken. De site is nog work in progress, maar de foto’s spreken natuurlijk voor zich!

About the Author

Personal Brand Fotograaf voor ondernemers die online zichtbaar zijn - opperhoofd ShootZilla - trouw- en portretfotograaf bij All my lovin'. Een hoop rollen, maar veel belangrijker is dat ik positief in het leven sta en in ben voor mooie samenwerkingen waar de wereld mooier van wordt. Ik spreek jou hopelijk snel!

>