Update Sugar Sweet Secrets

By Esther | Food

De afgelopen weken heb ik af en aan hard gewerkt aan de foto’s voor het boek ‘Sugar Sweet Secrets’ van Nanette (aka @zaligzoet op twitter). Natuurlijk samen met Nanette zelf die alle taarten, koekjes en cupcakes heeft gemaakt zodat ik ze op de foto kon zetten. Een aantal foto’s van mooie taarten en cupcakes zijn al ‘gelekt’ op twitter door zowel Nanette als mij. Maar de foto’s van de stappenplannen, die ik vandaag aan het optimaliseren ben, zijn natuurlijk ook leuk om eens groot te zien. Die zullen wat kleiner terugkomen in het boek, maar verdienen natuurlijk wel een plekkie op mijn blog ;-).
Hieronder zie je een paar stappen uit het ‘vouw marsepein/fondant mooi om je cake heen’ proces. Is trouwens super handig om zo’n heel boek te fotograferen, bij de volgende verjaardag van Mare of Rosa weet ik precies hoe het moet!

Voor het boek nog even geduld, dat komt uit in Augustus!

edit-20100427makingof10736.jpg

edit-20100427makingof10739.jpg

151-makingof.jpg

About the Author

Personal Brand Fotograaf voor ondernemers die online zichtbaar zijn - opperhoofd ShootZilla - trouw- en portretfotograaf bij All my lovin'. Een hoop rollen, maar veel belangrijker is dat ik positief in het leven sta en in ben voor mooie samenwerkingen waar de wereld mooier van wordt. Ik spreek jou hopelijk snel!

  • Marcel de Jong schreef:

    Hi Esther,

    Ziet er wederom veelbelovend uit! Kan niet wachten tot het eindresultaat 🙂

  • >