Klankschalen massage in Scheveningen

By Esther | Bedrijfsfotografie

Vorige week was ik voor verschillende fotoshoots op het strand te vinden, helemaal niet verkeerd!

Marjolein doet aan klankschaal massage en wilde graag sfeervolle beelden voor haar website. Aangezien haar praktijk in Scheveningen is kozen we als locatie het strand. Marleen maakte haar debuut als model. We gingen laat in de middag om de avondzon te benutten. Achteraf gezien hadden we nog wel later kunnen gaan, het was nog steeds een krachtig zonnetje, geen invulflitser nodig.

De sfeer was optimaal, maar misschien kan dat ook bijna niet anders met de trillingen die uit de klankschalen komen. Marleen ervaarde het als zeer prettig en ontspannend en ik ga zeker zelf ook nog eens onder de schalen liggen!
Mocht je benieuwd zijn en dit eens willen proberen, je kunt Marjolein altijd even mailen voor informatie of een afspraak.

Marjolein aan het werk

Marleen met klankschalen rond het hoofd

Hand tussen klankschaal en de hand van Marjolein

Klankschaal op de voeten

Sfeerbeeld klankschaal

About the Author

Personal Brand Fotograaf voor ondernemers die online zichtbaar zijn - opperhoofd ShootZilla - trouw- en portretfotograaf bij All my lovin'. Een hoop rollen, maar veel belangrijker is dat ik positief in het leven sta en in ben voor mooie samenwerkingen waar de wereld mooier van wordt. Ik spreek jou hopelijk snel!

  • Aernout schreef:

    MOOI! Mijn comment was volgens jouw site te kort vandaar nog dit extra zinnetje… Ik wou eigenlijk alleen “mooi” zeggen…

  • >