Allereerste klus

By Esther | Bedrijfsfotografie

M’n allereerste klus was gelijk een mooie grote. De foto’s voor de Ondernemingsraad van T-Mobile, mijn oude werkgever. De foto’s hangen momenteel in het gebouw en het jaarverslag is ondertussen uit dus ik kan er nu ook een paar laten zien op mijn blog. Veel van geleerd ofcourse, super leuk om te doen. Ook raar om op de gang nog gevraagd te worden naar lopende projecten terwijl je op dat moment met een camera rondloopt ;-).

Binnenkant foto

Binnenkant foto 2

img_9604 img_0696

img_9563 img_9668

About the Author

Personal Brand Fotograaf voor ondernemers die online zichtbaar zijn - opperhoofd ShootZilla - trouw- en portretfotograaf bij All my lovin'. Een hoop rollen, maar veel belangrijker is dat ik positief in het leven sta en in ben voor mooie samenwerkingen waar de wereld mooier van wordt. Ik spreek jou hopelijk snel!

 • Nick Dors schreef:

  gaaf dat ze ook gebruikt zijn in een boekje joh! mooie blog theme trouwens. ben benieuwd wat hier nog allemaal gaat komen, ik houd je in de gaten 😉

 • Rooseboom schreef:

  Hi Esther,

  Heb deze blogposts gerelateerd van T-M gekozen (aangezien we elkaar daar van kennen) om mijn bewondering voor je foto’s uit te spreken.
  Ik ben helaas zo’n foto type van knippen en af en toe een usb stikje op mijn tv afspelen, maar dit is echt mooi.
  Ook gaaf van je om deze stap te zetten….was je daar al lang mee bezig?

  Groet,
  Maarten

 • >